építészet : környezet : innováció

Aluta Nívódíj 2010

határidő: 2010. október 1. CEST 01:59
Az ALUTA (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) a hagyományainak megfelelően nyilvános pályázatot hirdet az alumínium-üveg homlokzatépítésben kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerésére. A pályázat beadási határideje: 2010. szeptember 30,

Az ALUTA (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) a hagyományainak megfelelően nyilvános pályázatot hirdet a tevékenységének célkitűzéseiben megfogalmazott szakmai elvárásoknak megfelelő, az alumínium-üveg homlokzatépítésben korszerű, kreatív, műszaki-technológiai kialakításában újszerű, környezettudatos, racionális és minősített szerkezetek alkalmazásával született építészeti alkotások elismerésére.

Az ALUTA a Nívódíjat négy kategóriában hirdeti meg:

  • ALUTA Építészeti Nívódíj: az alumínium-üvegszerkezetet felhasználó építészeti tervet alkotó legjobbnak ítélt tervező(k)
  • ALUTA Építési Nívódíj "nagyprojekt" kategória: az alumínium-üvegszerkezetet projektszerű méretben kivitelező, gyártó legjobbnak ítélt szakkivitelező cég(ek)
  • ALUTA Építési Nívódíj "kisprojekt" kategória: a nem projektméretű munkákat kivitelező, legjobbnak ítélt Kivitelező szervezet(ek)
  • ALUTA Hallgatói Nívódíj: a végzős szakirányú képzésben részvevő hallgatók körében.

A 2010-es pályázati kiírás letöltése

A 2010-es pályázati jelentkezési lap letöltése

További információ:
Sós Éva
ALUTA
+36 30 445 97 98
aluta/kukac/mail.datanet.hu

vélemény írásához jelentkezzen be »