Pályázatok/Magyar

Csonka Pál-érem - pályázat

1/1

1/1

Csonka Pál-érem - pályázat
Pályázatok/Magyar

Csonka Pál-érem - pályázat

2018.04.27. 14:44

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország

Cég, szervezet:
MÉSZ

2018-ban is átadják a nemzetközi hírű tudós és több építészgeneráció tanítómestere tiszteletére és emlékezetére, a Magyar Építőművészek Szövetsége által 1988-ban alapított Csonka Pál-érmet.

A kitüntetés az építész- és tartószerkezet-tervezők (konstruktőrök) alkotó együttműködését hivatott elismerni. A díj alkotópáros és egyéni alkotó kategóriában adományozható. Azok kaphatják, akik alkotópárként magas színvonalú építészeti alkotást hoztak létre, továbbá az, aki oktató és/vagy tudományos munkájával jelentősen és igazolhatóan járult hozzá a fent említett, alapvető cél eléréséhez.

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) tehet javaslatot. Az elmúlt években benyújtott, de eddig el nem fogadott javaslatok élnek, azokat szükségtelen megismételni.

Az évi javaslatokat kellő indokolással a Magyar Építőművészek Szövetsége Titkárságára (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2. tel: +36 1 318 2444, +36 70 614 9485; e-mail) "Csonka Pál-érem" tárggyal kell eljuttatni.

A pályázat leadásának határideje: 2018. május 25.

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk