építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Ismét meghirdették a Rátz Tanár Úr Életműdíj pályázatát

határidő: 2016. szeptember 29. CEST 00:00
Ismét meghirdette a Rátz Tanár Úr Életműdíj pályázatát az Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért kuratóriuma. A díj a termésézettudományok oktatóinak fontos elismerése.

Az Ericsson Magyarország, a Graphisoft SE és a Richter Gedeon Nyrt. közös díjat alapított magyarországi tanároknak, melyet a Fasori Gimnázium legendás hírű matematikatanáráról "Rátz Tanár Úr Életműdíj"-nak nevezett el. E díj gondozására létrejött az Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért, amely díjazottakként az 1.500.000 forinttal járó elismerést minden évben két-két biológia-, matematika-, fizika- és kémiatanárnak ítéli oda

A díjra a közoktatás 5-12. évfolyamain biológiát, matematikát, fizikát vagy kémiát tanító (vagy egykor tanító) tanárok terjeszthetők fel írásban - kizárólag a díj honlapján található adatlap kitöltésével és beküldésével - szakmai és társadalmi szervezetek, az ajánlott tanár tevékenységét jól ismerő kollektívák, kivételes esetekben magánszemélyek által.

A felterjesztés feltétele, hogy a jelölt a magyarországi közoktatás területén - nem szervezői munkakörben - dolgozó, az 5-12. évfolyamokon kimagasló oktató-nevelő tevékenységet végző/végzett tanár legyen.

Az írásos felterjesztéseket (Adatlapot) legkésobb 2016. szeptember 29-én éjfélig kérjük eljuttatni elektronikusan az info@ratztanarurdij.hu email címre.

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »