Keresik Magyarország legszebb vendéglátóhelyeit
Legyen Öné 2016 legdizájnosabb vendéglátóhelye! Ha büszke vendéglátóhelye belső tereire, berendezésére, kerthelyiségére, kiegészítőire, akkor pályázzon a Gastro Design versenyre, amelyet idén 3. alkalommal hirdet meg a Turizmus Trend/Vendég and Hotel szaklap! Mutassa meg, miért Öné a legszebb arculat, belsőépítészeti megoldás, étlap vagy weboldal!
Mi a Gastro Design verseny célja?
Évről-évre megmérettetésre késztetni a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a kiváló színvonalat.
Kik pályázhatnak a versenyre?
- éttermek,
- szállodák,
- bárok,
- szórakozóhelyek,
- kávézók,
- food truckok,
- csárdák,
- delikáteszüzletek nevezéseit.
Milyen kategóriákban nevezhetőek a munkák?
- Kiemelt kategória 2016-ban: STREET FOOD
- Étlap- és itallapdesign
- Digitális megoldások – design és felhasználhatóság
- Logó és grafikus arculat
- Vendéglátóipari kiegészítők
- Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – zárt tér
- Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – nyitott tér
A kategóriagyőzteseken kívül elnyerhető Az Év Felfedezettje, Az Év Vendéglátóhelye, Az Év Tradicionális Vendéglátóhelye díj is.
Ki dönt a pályázatokról?
Elismert szakemberekből álló zsűri:
- Varró Zoltán, a zsűri elnöke, VARRODESIGN, dizájner, belsőépítész
- Bakody Katalin, JAB Csoport, igazgató
- Döry Gábor, Corinthia Hotel Budapest, kommunikációs igazgató
- Ipacs Géza, Apacs Stúdió, grafikus
- Kövesházi Dániel, Mito, művészeti vezető
- Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
- Segal Viktor, gasztronómiai tanácsadó
- Szauer Judit, Gastro PR
- Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
- Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő
Meddig lehet nevezni?
2016. augusztus 5.
Mi a nevezési díj?
12 900 Ft + áfa / nevezés
Ugyanazon kampány több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 9 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban)
Nevezés a Street Food kategóriában: 6900 Ft + áfa / nevezés
Jelentkezni ezen a linken lehet.