építészet : környezet : innováció

Két elismerő díjnak is elkezdődött a pályázati időszaka - Forster Gyula-díj és Schönvisner István-díj 2018

határidő: 2018. január 2. CET 17:30
A Miniszterelnökséget vezető miniszter által adományozható, a miniszter feladat- és hatáskörébe tartozó, illetve az azt támogató területeken végzett kiemelkedő, illetve tartósan magas színvonalú szakmai tevékenység elismeréseként Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díjat és Régészeti örökségért – Schönvisner István-díjat adományozhat. A javaslatokat január 2-ig kell beküldeni.

A Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díjban a műemlékvédelem területén végzett kimagasló szakmai tevékenység elismeréseként évente legfeljebb 2 fő részesülhet.

A Régészeti örökségért – Schönvisner István-díj évenként legfeljebb két régész szakembernek adományozható, aki a régészeti örökség védelme érdekében a feltáró és tudományos munkásságon túlmutató széleskörű szakmai tevékenységet fejtett ki.

A javaslatokat – a Jelölőlap és a javasolt személy által kitöltött és aláírt Nyilatkozat űrlappal együtt – kell elküldeni elektronikus és postai úton is erre az email címre, illetve postacímre:

Társadalmi és Örökségvédelmi Ügyekért, valamint Kiemelt Kulturális Beruházásokért Felelős Helyettes Államtitkárság Kulturális Örökségvédelmi és Kiemelt Fejlesztési Főosztály
1357 Budapest Pf.: 6.

Javaslatok leadási határideje: 2018. január 2., 17:30

 

vélemény írásához jelentkezzen be »