Közélet, hírek

Kotsis Iván-érem 2018 — Javaslattételi felhívás

1/1

1/1

Kotsis Iván-érem 2018 — Javaslattételi felhívás
Közélet, hírek

Kotsis Iván-érem 2018 — Javaslattételi felhívás

2018.11.07. 11:07

A Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére alapított kitüntetésre a Magyar Építőművészek Szövetsége 2018. november 26-ig javaslatokat vár!

A Magyar Építőművészek Szövetsége néhai rendes tagjának, több építésznemzedék tanítómesterének, Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére 1990 óta „Kotsis Iván érem" kitüntetést ad át. A kitüntetés jelképezni kívánja az érem névadójának életművével is hitelesített felfogását az etikai alapon álló, építészeti alázattal folytatott szakmagyakorlásról, valamint a magas színvonalú oktatás elismeréséről.

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) javaslatot tehet. A beérkezett javaslatokat a kuratórium véleményezi és terjeszti az elnökség elé. A kuratórium tagjai: Czigány Tamás DLA, Varga Levente DLA h.c., Sugár Péter DLA, Roth János DLA. Évente egy érem kerül átadásra, a professzor úr december 15-i születésnapja alkalmából.

A javaslatokat kellő indokolással, 2018. november 26-ig a Magyar Építőművészek Szövetsége Titkárságára (titkar@meszorg.hu) „Kotsis Iván-érem 2018" felirattal kérjük eljuttatni.

 

Köszönettel,

a MÉSZ Elnöksége és a Kotsis Kuratórium

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk