Programok

Puskás Stadion bejárás a MÉSZ-szel

1/1

1/1

Puskás Stadion bejárás a MÉSZ-szel
Programok

Puskás Stadion bejárás a MÉSZ-szel

2018.10.03. 11:09

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Budapest

Cég, szervezet:
MÉSZ

Esemény kezdete:
2018.10.09. 14:00
Esemény vége:
2018.10.09. 16:00

A Magyar Építőművészek Szövetsége épületbejárást szervez a Puskás Ferenc stadionb az építész szakma részére 2018. október 9-én (kedden) 16:00 órától. Az épületlátogatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Az épületlátogatást Kovács-Hankó Barbara látogatóközpont vezető vezeti. Az épületbejárás ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A helyek korlátozottak, max. 30fő! Regisztráció ezen a linken.

Találkozó időpontja: 2018. október 9. 15:45
Találkozó helyszíne: Stefánia út és Ifjúság útja sarkán
Indulás: 16:00-kor

A bejárás 1,5 óra, egy rövid bevezetőt követően a látogatóközpontból fog a vezetés indulni a munkaterületi bejárása. 30 főnek tudunk védőfelszerelést – láthatósági mellényt és sisakot – biztosítani. Természetesen, aki rendelkezik saját felszereléssel nyugodtan hozhatja a látogatásra. A munkaterületre csak zárt cipőben és hosszú nadrágban lehet bemenni, ezt kérjük minden látogató vegye figyelembe! A munkaterületen nem lehet képeket készíteni sem fényképezőgéppel sem mobil telefonnal. Ezzel kapcsolatosan egy titoktartási nyilatkozat is kitöltésre kerül a látogatás elején.

Abban az esetben, ha valaki a jelenléti íven nem szerepel, tehát aki nem regisztrált, azokat a személyeket sajnos a munkaterületre nem tudjuk beengedni.

Fontos! Amennyiben valakinek a látogatás során halaszthatatlan dolga jön közbe és emiatt a látogatásról haladéktalanul el kell mennie, erre sajnos nincs lehetőség mivel a csoportokkal általában egyedül van a vezető és a munkaterületen mindenkiért felelősséggel tartozik, ezért egyedül távozni a helyszínről nem lehetséges.

Ha esetleg személygépkocsival szeretnének érkezni és a látogatás ideje alatt a munkaterületen szeretnének megállni, annak semmi akadálya, a személygépkocsi rendszámát kérjük a regisztrációnál beírni, hogy azt a sorompó rendszerébe egyszeri belépés alkalmára rögzíthessük, így a munkaterületen meg tudnak állni.

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk