építészet : környezet : innováció

Regisztrálj, publikálj – Média Építészeti Díja 2011 kezdődik...

Idén újra megrendezzük a Média Építészeti Díját, azonban most kicsit átalakítottuk a szerkezetét, igyekeztünk több szakmai szálat vinni bele de úgy, hogy közben az olvasók véleménye is kellő hangsúlyt kapjon. Ráadásként  régi álmunkat valósítja meg idén a Duna Tv, forgatni fognak a rendezvényen és kulturális műsor készítenek a Média Építészeti Díjáról. A kezdés a már megszokott módon indul: várjuk az anyagokat publikálásra és kezdődik a regisztráció!

Az idei Média Építészeti Díját átalakítottuk. Az eddig hiányolt erősebb szakmai vonalat egy úgynevezett előzsűrivel szeretnénk kiegészíteni. Az összes beérkezett és nevezett projekt közül ők választanak majd 6 tervet és 6 épületet, melyet a Trafóban fog értékelni a jól bevált médiumok képviselőiből álló zsűri.

Különválasztottuk azonban az olvasóink véleményét. Így az összes beérkezett pályaműből az olvasók választják ki azt a 10 tervet és 10 épületet az első körben, mely a döntősök közé jut. Szavazni  az epiteszforum.hu oldalon lehet majd.

A döntőbe jutott 10-10 projektre lehet szavazni a második körben, ahol szintén az olvasók választják ki, hogy melyik terv és épület legyen az idei év közönségdíjasai. Ezt a díjat a Trafóban adjuk majd át, de ezeket nem értékeli a zsűri. Tisztán a közönségszavazatokon múlik a végeredmény.

 

Média Építészeti Díja 2010, Bán Ferenc

 

Újdonság lesz idén, hogy a Duna Tv forgatni fog a rendezvényen, így egy önálló műsor fog készülni a Média Építészeti Díjáról.

Reméljük ezzekkel a módosításokkal is hasonló lelkesedésre számíthatunk mint az előző években és minél több munka érkezik be publikálásra, illetve minél több bemutatott tervvel és épülettel regisztrálnak.

 

Média Építészeti Díja 2010

 


A publikálásra beküldött anyagok beérkezési határideje: 2011.július 29.

Akik már publikáltak regisztrálniuk kell, hogy nevezzenek, ennek határideje 2011. augusztus 8.

Figyelem! Akik beküldték a munkáikat az értesítés után szintén regisztráljanak a megadott határidőig.

A publikálandó anyagokat az editors[kukac]epiteszforum.hu email címre várjuk.

Regisztrálni a Média Építészeti Díja honlapján lehet.

Várjuk a nevezéseket és a munkákat!


A szervezők

vélemény írásához jelentkezzen be »