építészet : környezet : innováció

Új külsőt kap a belsőtér - Gateway Office Park

Megújul a a három toronyból álló Gateway Office Park. Az irodakomplexum belső átalakítása - lobby, közösségi tér - a MadiLancos Studio, míg az épületek előtti passzázs az s73 koncepciója alapján valósul meg. A komplexum modern és innovatív koncepció szerinti átalakítását a CPI Hungary két etapban végzi.

A CPI meggyőződése szerint a mai irodaépület recepciójának nem csak üzemeltetési és őrzés-védési feladatokat kell ellátnia. Az újszerű megközelítés központi eleme a társaság humán innovációs programja, amelynek célja, hogy megkönnyítse az irodaházakban dolgozók mindennapjait. Az épület háziasszonya, a humán recepciós segíti a bérlőket a legkülönbözőbb ügyek elintézésében, illetve napi rendszerességgel szervez egészségmegőrző és rekreációs programokat. A társaság a Humán Innovációs Programot [HIP] ebben az évben várhatóan a Gateway Office Park teljes területére bevezeti.

Az összesen 36000 m2 kiadható területű komplexumban idén több, mint 16000 m2 hosszabbítást, illetve új szerződést kötött a cégcsoport. A központi lokáció, illetve az irodaház által nyújtott műszaki megoldások és szolgáltatások elismerését jelzi, többek között a portfólió legnagyobb bérlője, valamint a Samsung és Orange bérleti szerződésének meghosszabbítása egyaránt.

"Nagyon örülünk, hogy továbbra is élvezzük bérlőink bizalmát, amit az elmúlt időszak szerződéshosszabbításai jól mutatnak. A jelenlegi megnövekedett piaci keresletet mi is tapasztaljuk a Gateway Office Park esetében, aminek eredményeképp megkezdtük a tárgyalásokat az idén szeptemberben megüresedő közel 10500 m2 iroda területekre leendő bérlőinkkel. Továbbra is a szolgáltatások körének bővítésére fókuszálunk, valamint felújított lobby-val és megújuló közösségi terekkel szeretnénk még vonzóbbá tenni az irodaparkot jövőbeni bérlőink részére." - teszi hozzá Kendelényi Gergely, a Gateway Office Park Leasing Managere.

 

forrás: sajtóközlemény

vélemény írásához jelentkezzen be »