2007.11.14. 10:26

A Budapesti Építész Kamara Szakmafelügyeleti Bizottsága 2007. november 15-i ülésén - az Elnökséggel közösen - napirendre tűzi az I. ker. Dísz tér és a volt Honvédelmi Minisztérium épületének rehabilitációs tervezésével (terveztetésével) kapcsolatban felmerült kérdéseket.

"BÉK Elnökség
Közlemény 2007. november 14.

A Budapesti Építész Kamara Elnöksége úgy határozott, hogy az I. ker. Dísz tér és a volt Honvédelmi Minisztérium épületének rehabilitációs tervezésével (terveztetésével) kapcsolatban a Budapesti Építész Kamara Szakmafelügyeleti Bizottsága járjon el, soron következő, az Elnökséggel közös - 2007. november 15-i - ülésén.

A tényfeltárás alapja, A tervpályázati eljárások részletes szabályairól szóló 137/2004. (IV.29.) Kormányrendeletben foglaltak és a Magyar Építész Kamara Etikai-Fegyelmi Szabályzatának vonatkozó rendelkezései, mert az Elnökség a tárgyi beruházás terveztetését csak ezek betartásával, betartatásával fogadja el."