Design/Formatervezés

flux pop, egy multifunkcionális dizájn darab

2013.03.07. 11:48

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Budapest, Magyarország

Építészek, alkotók:
Douwe Jacobs, Tom Schouten

A többszörös díjnyertes flux szék elérte a több mint 100.000 eladott darabszámot.  Az egyszerű, újrahasznosítható anyagból készült design szék sajtótájékoztatóján bemutatták a kollekció legújabb darabját a flux pop-ot. 

 

A flux pop egy multifunkciós dizájn darab, ezernyi felhasználási lehetőséggel, akár desing puffként, akár lerakó asztalként is tökéletesen működőképes. A 140 kilogramm teherbírású flux pop nem csak az otthonnak lehet tökéletes eleme, hanem akár a rendezvényekre, a kiállításokra is alkalmas darab. 

Egyedi kérés alapján a flux pop személyre szabható így céglogóval is el lehet látni vagy a kollekció színeitől eltérőre is szinezhető. 

A flux együttműködik itthon hazai dizájnerekkel. Az ékezet nyitott műhelygaléria művészei (Kerékgyártó Szilvi, Besnyői Rita, Dés-Kertész Dóra) magát a flux szék anyagát használják fel ezernyi módon. A flux székek egyedivé tételébe most Ghyczy György festőművész is bekapcsolódott, az általa érdekessé varázsolt székekből és a munkáiból kiállítás is nyílik a LOFFICE-ban március 8-án. A kiállítás megtekinthető március 19-ig.

"Az elmúlt két év óriási hullámvasút volt, és igazán elképesztő számunkra, hogy ma már mennyire sok ember leli kedvét a mi székünkben. Büszkén ünnepeljük ezt a mérföldkövet, mely szerény elvárásainkat messze túlteljesítette." - A tervezők: Tom Schouten és Douwe Jacobs.

 

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk