Programok

Korkérdés - fogalomváltás

1/2

Korkérdés - fogalomváltás
?>
?>
Korkérdés - fogalomváltás
1/2

Korkérdés - fogalomváltás
Programok

Korkérdés - fogalomváltás

2015.06.12. 12:20

Eseményinfó

Szerzők:
Sugár János
Váradi Júlia
Bán Dávid
Radnóti Sándor
Forster Orsolya
Váradi András
Demeter Dávid
Juristovszky Tamara
Bencze Dóra

Földrajzi hely:
Budapest

Esemény kezdete:
2015.06.16. 16:00
Esemény vége:
2015.06.16. 18:00

Interdiszciplináris kerekasztal beszélgetés a 2B Galériában június 16-án, kedden: Radnóti Sándor filozófus, Bán Dávid kulturális antropológus, Forster Orsolyab (Kitchen Budapest), Váradi András biokémikus, valamint Sugár János képzőművész és tanítványai, Demeter Dávid, Juristovszky Tamara és Bencze Dóra részvételével. Moderátor: Váradi Júlia kulturális újságíró.

időpont: 2015. június 16. kedd, 18:00 óra

helyszín: 2B Galéria, Ráday u. 47.

www.2b-org.hu

A hozzáférés alapú társadalom, az élethosszig tartó tanulás, a digitális bennszülöttség és hálózataink fejlettsége a társadalmi átrendeződés meghatározó tényezői. A Korkérdés projekt célja, hogy workshopok és egy 2016 során tartandó kiállítás keretében, különböző nézőpontokból vizsgálja a generációs különbségek elmosódását. Kit tartunk ma fiatalnak és kit idősnek? Hogyan hatnak az intergenerációs kapcsolatokra új kommunikációs lehetőségeink? Mennyiben változtatja meg a technológia az öregkort? Hogyan válik digitális bennszülötté egy újszülött? Mi a véleménye erről idősöknek és fiataloknak, akiket az átrendeződés a leginkább érint? Hogyan jelennek meg ezek a témák a politikában, tudományban, művészetben, designban, technológiában, képzésben, és közgazdaságban? A Korkérdés projekt első, témaindító kerekasztal-beszélgetésén tudományos és művészeti megközelítésből vizsgálják a résztvevők ezt az új világot, a közönség bevonásával.


Korkérdés - fogalomváltás
2/2
Korkérdés - fogalomváltás

 

 

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk