Pályázatok/Magyar

Legyél az Év Lakberendezője!

1/1

?>
1/1

Legyél az Év Lakberendezője!
Pályázatok/Magyar

Legyél az Év Lakberendezője!

2017.03.20. 14:42

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország, _Magyarország

Cég, szervezet:
Lakberendezők Országos Szövetsége

Vélemények:
1

Szerezz szakmai elismerést, ismertséget és jelentkezz az immár 14. alkalommal megrendezett, legrangosabb hazai lakberendező pályázatra. 

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége kezdetektől elkötelezett céljának és feladatának tekinti a magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését, illetve a tervezők és pályakezdők személyes kibontakozási lehetőségét. Ezért 2003-tól minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára „Az Év Lakberendezője" címmel. A pályázat 2007-től kibővült „Az Év Pályakezdő Lakberendezője" kategóriával, amikortól akár az iskolapadból frissen kikerült pályatársakat is elismerik. 2012-től „Az Év Lakberendező Teamje" külön kategóriában indulhatnak azok a tervezők, akik csapatban dolgoznak, mely lehet egy állandó társulás, vagy egy-egy projektre összeállt team.

Mivel nemcsak a lakberendezők szakmai elismerését és a magas minőségi
színvonalon végzett lakberendezői munka díjazását tartjuk fontosnak, hanem
magának a magyarországi lakberendező szakmának az újrapozícionálását és
megbecsülését is, így 2012-től a rangos megmérettetés nyílt pályázattá alakult. A nyíltság értelmében azok is részt vehetnek a megmérettetésen, akik nem tagjai a szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy, csapat ill. hallgató beadhatja pályázatát a korábbi évek szerint egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában), illetve csapatban (team kategóriában) 


Az ÉV Lakberendezője 2016. pályázat – újdonságok, kibővült lehetőségek

Különleges pályázati kiírással találkozhatnak az érdeklődő pályakezdők idén, hiszen olyan új építésű, I. kerületi társasházi lakás berendezésének megtervezése a feladat, mely az OTP Lakástakarék jóvoltából egy valós projekt része.

Érdekes, új lehetőség nyílt a tapasztalt, verzátus tervezők előtt is. A LOSZ Év Lakberendezője 2016. pályázattal egy időben, idén kihirdetik az OTP Lakástakarék, az Apeker Kft. és a Lakberendezők Országos Szövetsége közös pályázatát “Megvalósult álom" címmel.

További információ itt.

 

 

 

 

Vélemények (1)
k.gobolyos
2017.04.18.
16:45

BOCSI, DE AZ A VÉLEMÉNYEM, HOGY GOMBOKÉRT PÁLYÁZTATTOK, AMI IGAZÁN NEM STÍLUSOS - ÉS A KAMARAI KERETEK KÖZÖTT PEDIG EGYENESEN TILOS!

KRISTÓF

Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk