építészet : környezet : innováció

Budapesti Lakásvásár

kezdés: 2007. szeptember 21. CEST 12:00vége: 2007. szeptember 23. CEST 16:00
11. budapesti Lakásvásár 2007. szeptember 21-23-án a SYMA Csarnokban.

Kétszáz lakáspiaci beruházó és közvetítő vonultatja fel kínálatát az immár tizenegyedik alkalommal megrendezendő budapesti Lakásvásáron. A SYMA csarnokbeli kiállítás további főszereplői a lakás iránt érdeklődők, akik a trendek, árak és hitellehetőségek áttekintése után választanak az új és használt otthonok sokaságából.

Szokás szerint új lendületet ad az őszi lakáspiacnak az 5 éve indult Lakásvásár programsorozat, miután az év első fele igen vegyes hangulatban telt a lakáspiacon. Bizony a fejlesztők és értékesítők többsége is visszafogottan ítéli meg az aktuális helyzetét, ennek ellenére folyamatosan indulnak új beruházások; a helyválasztásban, vagy éppen a projekt különlegességében elől járók nem panaszkodnak értékesítési nehézségekről. A friss tapasztalatok szerint ismét több olyan beruházás indult, ahol akár száz fölött is lehet a lakások száma, de a csak néhány lakásos, jóval borsosabb áron kínált új lakások között is van miből szemezgetni. Ezt a képet, vagyis a minden idők legszínesebb kínálatát mutatják be a budapesti Lakásvásár résztvevői.

Budapesti Lakásvásár, 2007. szeptember 21-23.

Magyarország legnagyobb lakáspiaci kiállítása a hagyományok szerint két és fél napig, péntek délután 2 órától vasárnap este 6-ig várja azokat, akik az árak, népszerű helyszínek és trendek feltérképezése után a részletekre is kíváncsiak. A pazar megjelenésű standoknál kényelmes körülmények között, felkészült kollégák segítenek eligazodni a műszaki adatok és felszereltség, valamint átadási határidők labirintusában. A banki szakemberek és bank-független hiteltanácsadók pedig a legmegfelelőbb kölcsönök megtalálásában adnak támpontokat. A Lakásvásár kiállítói között a főváros legnagyobb beruházói, fejlesztői és lakáspiaci forgalmazói hálózatok mellett ott lesznek a kis közvetítők és a készház –piac több szereplője is.

Szintén hagyomány, hogy a kiállítás ingyenes szolgáltatásokkal egészíti ki a lakáspiaci kínálatot; így például a családosok gyermekeinek elhelyezéséről a gyermeksziget játszótéren gondoskodnak szakképzett pedagógusok, az Internet Cafe közönsége a világhálón böngészhet a lakáskínálatból. A nyolcezer négyzetméteres kiállítói térben olyan bőséges információtömeg várja a nagyközönséget, hogy bizonyosan nem csalódik, aki kilátogat a szeptember 21-22-23- án nyitva tartó kiállításra, a SYMA Csarnokba. Ráadásul a látogatók között értékes utazást sorsolnak ki a rendezvény végén, még emlékezetesebbé téve a 11. budapesti Lakásvásárt.

vélemény írásához jelentkezzen be »