Pályázatok/Magyar

Diplomadíj Pályázat 2018

1/1

1/1

Diplomadíj Pályázat 2018
Pályázatok/Magyar

Diplomadíj Pályázat 2018

2018.06.04. 13:19

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország

Cég, szervezet:
MÉSZ, MÉK

Pályázatot hirdet a MÉK és MÉSZ olyan hallgatók részére, akik vagy 10 féléves osztatlan képzésen vagy osztott, alap-, illetve mesterképzésen végeztek a közelmúltban. Szeptember 3. és 7. között jelentkezhetnek a 2017. év második félévében vagy 2018. első félévében diplomázott és végzett okleveles építészek, építészmérnökök és építésztervező művészek, illetve további területekről érkező hallgatók.

A fentiek mellett azok is jelentkezhetnek, akik az okleveles településmérnök képzésben vagy a településmérnöki MSc képzésben, valamint a településtervezési diplomamunkát készítő, építész/építészmérnöki mesterképzésben vettek részt, továbbá a tájépítészmérnök és táj- és kertépítész Mesterszakon végzettek.

A Diplomadíj pályázaton MSc/MA szintű diplomamunkaként készülő épületterv, belsőépítészeti terv, műemléki épület rekonstrukciós terve, terület- és településrendezési terv, táj- és kertépítészet tárgyú diplomamunkák tervei nyújthatóak be.

A belsőépítész, a műemléki épület rekonstrukciós terve, a táj- és kertépítész, valamint a terület- és településrendezési tervezési diplomamunkák Diplomadíj pályázatát a tagozatok külön részletes felhívásban is meghirdetik -tagozatonként külön eljárásban értékelik és díjazzák.

Pályázni a megvédett diplomaterv (MSc/MA) építész, illetve az ide vonatkozó szakági munkarész(ek) portfóliószerűen A3 lapméretre szerkesztett kicsinyített változatának beadásával, tartósan összefűzött (spirál vagy tűzés) maximum 6 darab A3 formátumú (420 x 297 mm) lapból álló füzettel lehet. Az összefűzött A3 tervlapokat digitálisan is (pdf, pdfa, jpg formátumban) CD-re vagy DVD-re felmásolva is be kell adni, illetve a diplomamunka eredeti tervlapjait és egyéb fotómontázsokat és / vagy látványterveket lehet még digitális mellékletként benyújtani.

A pályázat nyílt, név-aláírásos, ezért a tervlapokon a pályázó nevét, az intézmény, a kar és tanszék megnevezését, illetve a konzulens nevét, a tervezett épület, építmény, alkotás megnevezését és a tervezési helyszín pontos címét és adatait fel kell tüntetni.

 

Építész fődíj:

GRAPHISOFT a fődíjat elnyerő pályázó rendelkezésére bocsát egy egyéves, teljes értékű ARCHICAD 22 verzió licencet a zsűri által legjobbnak ítélt tervért.

További díjak:

Építészeti szakkönyvek és pénzjutalmak.

További információk elérése és a dokumentumok letöltése a MÉK honlapján lehetséges.

A pályázat beadásának helye: Magyar Építészek Háza (1088 Budapest, Ötpacsirta u 2.) - Magyar Építész Kamara Titkársága, Földszinti iroda (Ulrich Tamás N. építész)

A pályázatokat 2018. szeptember 03. és 07. között, hétfőtől péntekig (10.00 - 15.00 óra között) lehet leadni (postai úton is lehet pályázni, de a beérkezés határideje szeptember 7., 15:00).

 

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk