Pályázatok/Magyar

f_f_f_ „fiatalok feketén-fehéren” 2013

1/1

1/1

f_f_f_ „fiatalok feketén-fehéren” 2013
Pályázatok/Magyar

f_f_f_ „fiatalok feketén-fehéren” 2013

2013.02.22. 09:40

A Magyar Építőművészek Szövetsége országos, nyilvános pályázatot hirdet Magyarország fiatal építészei és tájépítészei részére.    

A pályázat célja

· A fiatal magyar építészek és tájépítészek tevékenységének bemutatása, a legszínvonalasabb művek, munkák alapján, külföldön is bemutatható kiállítási anyag létrehozásával.

· Bemutatni hogy a fiatal építészgeneráció milyen válaszokat ad az építészet és az építészek mai nehéz helyzetének kihívásaira. Felmérni, hogy ez a generáció hogyan járul hozzá az adott hely építészeti karakteréhez, a fenntartható fejlődéshez, a helyi közösségek megerősödéséhez, hogyan működik együtt a helyi kezdeményezésekkel.

· az f_f_f_2013 a 2006-ban Reischl Gábornak a MÉSZ akkori elnökének kezdeményezésére elindított, majd 2008-ban és 2010-ben is sikeres program folytatása.

· A pályázat és a kiállítás mottója idén: „helyek_városok_vidékek"

A tervpályázati dokumentáció és mellékletei beszerzésének módja, regisztráció:

· A pályázó névvel, postai, és email címmel és telefonszámmal regisztrálhat a www.meszorg.hu weboldalon. A regisztráció után van lehetősége a pályázónak letöltenie a pályázati kiíráshoz kapcsolódó dokumentációt és mintatablót a pályázat kezelő felületről. Az online regisztráció a pályázat meghirdetésétől a leadási határidőig elérhető.

Pályaművek beadásának határideje: 2013. március 21. 24:00

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk