építészet : környezet : innováció

Ösztöndíjas részvételi lehetőség az Interpret Europe konferencián

határidő: 2018. március 9. CET 23:59
Az Interpret Europe nemzetközi hálózat idei konferenciájának témája az "Örökség és identitás". A kulturális és természeti örökség bemutatásával foglalkozó szakmák fóruma soha nem volt még ennyire könnyen elérhető a magyar közönség számára. Mégis a szervezők diákoknak és pályakezdőknek is szeretnék biztosítani az ingyenes részvételi lehetőséget, ezért pályázatot hirdettek, melynek leadási határideje március 9.

Az ösztöndíj kedvezményes napidíjas részvételre ad lehetőséget, melynek összege 50 € (15 500 Ft). A napidíj magában foglalja a szakmai programokon és túrákon való részvétel költségeit, valamint napi két étkezést.

Az ingyenes részvételi lehetőséggel azok élhetnek, akik vállalják, hogy aktívan részt vesznek a konferencia kommunikációjában és dokumentációjában (blogolás, sajtó, fotó- ill. videódokumentáció, esetleg szövegfordítás).

Pályázhatnak jelenleg felsőoktatásban tanulók, vagy legfeljebb öt éve végzett szakemberek rövid CV-vel és a motivációjuk rövid megjelölésével. A jelentkezéseket erre az e-mail címre várják, ezután minden pályázó március 12-ig kap hírt az eredményről.

A konferencia részletes programja itt olvasható.

A konferencia társszervezői a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete Kőszeg, valamint Kőszeg Város Önkormányzata.

Leadási határidő: 2018. március 9.

vélemény írásához jelentkezzen be »