Programok

Bauhaus100 ünnepség a Napraforgó utcában

1/1

?>
1/1

Bauhaus100 ünnepség a Napraforgó utcában
Programok

Bauhaus100 ünnepség a Napraforgó utcában

2019.09.02. 09:23

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Budapest

A Napraforgó utcai Bauhaus Egyesület 2019. szeptember 14-én Bauhaus100 ünnepséget szervez a Napraforgó utcában. 

A korábbi évek hagyományait követve 10 és 16 órai kezdettel ingyenes vezetett sétára kerül sor a Hosszúlépés. Járunk? szervezésében. Jelentkezés a sétára itt.

  
A szervezők 17 órakor ünnepi programot szerveznek, mely magában foglalja a Bauhaus100 fotópályázat eredményhirdetését és a centenárium alkalmából szervezett kiállítások megnyitását is. A Napraforgó utcában és a Pasaréti téren a Kiscelli Múzeum által készített poszterek szabadtéri kiállítása, a Kájoni Közösségi Házban a Pasaréti Polgárok Egyesületének anyagából készült „Pasarét és környéke" tablók tekinthetők meg. A rendezvény Bauhaus100 utcabállal záródik.
A rendezvény fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter, Budapest II. és III. kerületének országgyűlési képviselője, házigazdája Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az ünnepségre.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk