
GastroDesign 2018 - kerekasztal-beszélgetés
Február 8-án lehet meghallgatni azt a kerekasztal-beszélgetést, amely kitekintéssel szolgál a világ vezető szállodás és éttermes design trendjeire. A beszélgetőtársak közt Varró Zoltán tervező is szerepel. Az esemény a Sirha konferenciasorozat részeként valósul meg.
Téma:
- Mi van előbb, a tyúk vagy a tojás, avagy a design vagy a funkcionalitás?
- Milyen apróságok vezetnek sikerhez egy corporate, egy leisure, egy butikhotel tervezése, újratervezése esetén?
- Mikor érdemes hívni a belsőépítészt?
- Van-e költséghatékony megoldás?
10:15-10:45 Gasztrodesign 2018:
- Varró Zoltán: Kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes design trendjeire
10:45-11:15 Kerekasztal-beszélgetés: Egy asztalnál az érintettek: éttermes, szállodás, tervező
Résztvevők:
- Pintér Katalin (Gerbeaud, Onyx),
- Kecskeméthy Zoltán (Aria Hotel Budapest),
- Varró Zoltán (varrodesign)
Időpont: 2018. február 8., 10:15-11:15
Helyszín: Hungexpo A konferenciaterem