Programok

“Here we are - Itt vagyunk!” nemzetközi építészeti fotópályázat kiállítása

1/1

?>
1/1

“Here we are - Itt vagyunk!” nemzetközi építészeti fotópályázat kiállítása
Programok

“Here we are - Itt vagyunk!” nemzetközi építészeti fotópályázat kiállítása

2017.11.27. 12:36

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Budapest

Cég, szervezet:
régi-új Magyar Építőművészet, MÉSZ

Helyszín:
MÉSZ Kós Károly terem

Esemény kezdete:
2017.11.27. 17:00
Esemény vége:
2017.11.27. 19:00

A Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építőművészet folyóirat fotópályázatának lezárása után november 27-én, hat órakor kezdődik a válogatott pályamunkákból összeállított kiállítás megnyitója, illetve ezzel egybekötött kerekasztal-beszélgetés.

"A 21. század minden technikai bravúrjával, high-tech illúziójával együtt is értetlenül állunk a fotográfia kétszáz éves találmányával szemben. Hogyan tud megmaradni egy elmúlt pillanat? Hogyan képes ennyi személyes érzést, gondolatot ébreszteni bennünk egy papírlap, egy kimerevített kép a monitoron? A helyek varázsát, az épített környezet és emlékezetünk viszonyát szeretnénk megragadni a Here We Are című nemzetközi fotópályázattal. Mikor szemünk elidőz az apró részleteken és szívünk megnyílik képzeletünk világa felé."

Krizsán András DLA
Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke

A kiállításon köszöntőt mond Krizsán András DLA, a Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke. A tárlatot Somogyi Krisztina vizuális intelligencia kutató nyitja meg. Ezután kerekasztal-beszélgetés következik az építészeti fotográfiáról
szakértőkkel, építészeti fotográfusokkal.
 
A kiállítás megtekinthető 2017. november 27. és december 20. között munkanapokon 10-től 16 óráig.

Időpont: 2017. november 17., 18:00
Helyszín: MÉSZ székház Kós Károly terem

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk