Programok

Isztambuli designtúra

1/1

?>
1/1

Isztambuli designtúra
Programok

Isztambuli designtúra

2010.05.04. 09:04

Eseményinfó

Földrajzi hely:
Isztambul, Törökország

Esemény kezdete:
2010.06.06. 05:00
Esemény vége:
2010.06.11. 17:00

Az Intérieur magazin szerkesztősége designtúrát szervez Isztambulba, az egyre erőteljesebben formálódó kortárs török design feltérképezésére. Időpont: 2010. június 6-11

Az Intérieur magazin szerkesztősége designtúrát szervez Isztambulba, az egyre erőteljesebben formálódó kortárs török design feltérképezésére.

Elképzelésük szerint olyan török tervezőket és műhelyeket keresnének fel, akik és amelyek mind komolyabb szerephez jutottak az elmúlt években a nemzetközi designélet formálásában. Mindenekelőtt említendő az Autoban egészen hihetetlen pályafutása, de a Gaia&Gino, az ilio, vagy Aykut Erol és Serhan Gürkan munkássága is.
Nos, többek között hozzájuk látogatnak el a magazin által szervezett túra keretében.

Ha érdeklődik az erőteljes és sokszínű történelmi környezetbe ágyazódó kortárs formatervezés és gondolkodásmód iránt, akkor az alábbiakat tudják ajánlani:

Isztambuli designtúra

Időpont: 2010. június 6-11
Utazás: repülővel
Közlekedés: bérelt busszal
Szállás: négy csillagos szállodában, Isztambul Beyoglu negyedében
Program: „A design jegyében"
Autoban, ilio, Gaia&Gino, Serhan Gürkan, Aykut Erol és a többiek
(személyes találkozások a tervezőkkel, bemutatótermek, műhelyek meglátogatása)

Előzetesen kalkulált költségek: 160-180 ezer forint/ fő (melybe a repülő és a városon belüli utazás költsége, szállás, szakmai vezetés, helyi idegenvezető, és részbeni étkezés tartozik)

A program még formálódik – Isztambul nevezetességeinek megtekintésére is szeretnének időt találni -, ahogy a szolgáltatások pontos költsége is.

Ha érdekli a program, minden kötelezettség nélkül, minél előbb várják jelentkezését, hogy a további részletekről is tájékoztatni tudják.

isztambul/kukac/interieurmagazin.hu

Ha bármilyen kérdése felmerülne, kérjük azt is jelezze.

Köszönettel,
Az Intérieur magazin nevében

Rubóczki Erzsébet
Molnár Szilvia

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk