Pályázatok

Javaslattételi felhívás Kotsis Iván Emlékérem elnyerésére

2010.10.20. 10:11

A Magyar Építőművészek Szövetségének Titkársága kéri a tisztelt tagokat, hogy javaslattételeiket a megfelelő indokolással 2010. november 18-ig juttassák el a MÉSZ Titkárságára.

A Magyar Építőművészek Szövetsége volt rendes tagjának, több építésznemzedék tanítómesterének, Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére 1990 óta „Kotsis Iván érem" kitüntetést ad át. A kitüntetés jelképezni kívánja az érem névadójának életművével is hitelesített felfogását az etikai alapon álló, építészeti alázattal folytatott szakmagyakorlásról, valamint a magas színvonalú oktatás elismeréséről.

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy), így valamennyi szövetségi tag javaslatot tehet. A beérkezett javaslatokat a kuratórium véleményezi és terjeszti az elnökség elé. Évente egy érem kerül átadásra, a professzor úr december 15-i születésnapja alkalmából.

A Magyar Építőművészek Szövetségének Titkársága kéri a tisztelt tagokat, hogy javaslattételeiket a megfelelő indokolással 2010. november 18-ig juttassák el a MÉSZ Titkárságára. (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2., e-mail: meszorg/kukac/t-online.hu)

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk