Közélet, hírek

Kitesszük az ablakba

1/1

?>
1/1

Kitesszük az ablakba
Közélet, hírek

Kitesszük az ablakba

2007.02.18. 13:30

Szerkesztőségi blogot indítottunk szabadjára, melyben mi magunk, az Építészfórum háttérharcosai osztjuk meg gondolatainkat minden érdeklődővel még szabadabban, közvetlenebb formában. Olvasson bele, szóljon hozzá!

Kedves Olvasóink!

Emil, a tewe pénteken nagyot gondolt, s ahogyan ez már máskor is előfordult, mind megittuk a levét. Most Önök is!

Szerkesztőségi blogot indítottunk szabadjára, melyben mi magunk, az Építészfórum háttérharcosai osztjuk meg gondolatainkat minden érdeklődővel még szabadabban, közvetlenebb formában.

Megismerhetnek minket is, s emellett hasznos infókat adunk közre, kinek-kinek érdeklődési területei szerint... lesz itt online alkalmazás kisokos Emiltől, s lesz persze művészet, önvallomás, kulisszatitok, és itt vannak Önök, akik, ha közbelépnek, hozzászólnak együtt formálhatjuk tovább a fórumot.

Aki még nem ismerné, mi a weblog lényege, íme a pontos magyarázat a wikipédia segítségével: "A weblogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése. Témája sokrétű: lehet egyszerűen egy interneten közzétett személyes, egyéni napló, de lehet egyéni vagy csoportos véleménynyilvánítás vagy üzleti jellegű kommunikáció eszköze is, és lehetségesek tematikus blogok is (pl. kifejezetten csak az irodalommal foglalkozóak); ennek megfelelően a webnaplót vezetők köre az alkalmi szerzőktől a nagy írói közösségekig, sőt vállalatokig terjed." 

Végül útmutató a bloghoz: oldalunk legtetején a szerk. (blog) fülre kattintva, vagy a http://epiteszforum.hu/?q=blog linken érik el írásainkat.

Ha van kérdése, szóljon hozzá!

Szép hetet!


 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk