Pályázatok/Magyar

Kotsis Iván-érem 2014 - javaslattételi felhívás

1/1

?>
1/1

Kotsis Iván-érem 2014 - javaslattételi felhívás
Pályázatok/Magyar

Kotsis Iván-érem 2014 - javaslattételi felhívás

2014.11.03. 15:19

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Budapest, Magyarország

A Magyar Építőművészek Szövetsége volt rendes tagjának, több építésznemzedék tanítómesterének, Dr. Kotsis Iván professzor tiszteletére és emlékezetére 1990 óta „Kotsis Iván érem" kitüntetést ad át. A kitüntetés jelképezni kívánja az érem névadójának életművével is hitelesített felfogását az etikai alapon álló, építészeti alázattal folytatott szakmagyakorlásról, valamint a magas színvonalú oktatás elismeréséről.

A kitüntetésre bárki (jogi vagy természetes személy) javaslatot tehet. A beérkezett javaslatokat a kuratórium véleményezi és terjeszti az elnökség elé. A kuratórium tagjai: Czigány Tamás DLA, Varga Levente, Perényi Tamás DLA, Roth János DLA. Évente egy érem kerül átadásra, a professzor úr december 15-i születésnapja alkalmából.

A javaslatokat kellő indokolással 2014. november 30-ig a Magyar Építőművészek Szövetsége Titkárságára "Kotsis Iván-érem 2014" felirattal kérjük eljuttatni.

Az Elnökség és a Kuratórium nevében

Sáros László György DLA
elnök
Magyar Építőművészek Szövetsége

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk