2011.12.15. 08:40

A Magyar Építőművészek Szövetsége 2011. december 16-ára meghirdetett Tisztújító Közgyűlését a Jelölő Bizottság javaslatára az Elnökség határozatával egyetértésben a nagyszámú jelöltre való tekintettel, és az ebből adódó adminisztrációs feldolgozás időtartamára 2012. január végére halasztja. Egyúttal tájékoztatjuk a tagságot, hogy a teljes jelölt listát, a jelölés menetét a december 19-én kezdődő héten a MÉSZ nyilvánosságra hozza.

Megértésüket köszönjük.

Budapest, 2011. december 14.
a MÉSZ Elnöksége

Épületek/Lakóépület

MÉD 2020 finalista épületek – Családi ház Üllőn

2020.11.16. 16:24

Elérkeztünk a Média Építészeti Díja 2020-as finalistáit bemutató videósorozatunk utolsó részéhez. Az Üllőn található családi ház fekete hullámpala borításával hívja fel magára a figyelmet, de más érdekességeket is rejt a Konkrét Stúdió által tervezett épület.

Épületek/Lakóépület

MÉD 2020 finalista épületek – SA43 társasház

2020.11.16. 16:21

A Varga Noémi és Szelecsényi Balázs által tervezett SA43 társasház a hegyvidéki telek különleges adottságaihoz igazodik. A Média Építészeti Díja 2020-as finalistáit bemutató videósorozatunk legújabb részében ezt a karakteres megjelenésű épületet járjuk körül.

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom