Közélet, hírek

Megjelent az első magyar építésziroda a world-architects.com-on

1/3

?>
?>
?>
1/3

Megjelent az első magyar építésziroda a world-architects.com-on
Közélet, hírek

Megjelent az első magyar építésziroda a world-architects.com-on

2007.07.05. 13:26

Cikkinfó

Építészek, alkotók:
Földes László, Mórocz Tamás

Vélemények:
2

Az oldalon a fiatal tehetségek felkutatásán túl s az izgalmas építészeti projektek mellett helyet kapnak a látványtervezők, mérnökök, fotósok és dizájnerek munkái is. Földes Lászlóéké az első magyar építésziroda, mely felkerült a nemzetközi weboldalra.

A www.world-architects.com internetes szaklap készítői nem kevesebbet tűztek ki maguk elé, mint — ahogy ők megfogalmazták — szenvedélyesen felkutatni a legjobb építészeti munkákat, s az értékes építészeti tevékenységet azután közvetíteni a világhálón. Az oldalon a fiatal tehetségek felkutatásán túl s az izgalmas építészeti projektek mellett helyet kapnak a látványtervezők, mérnökök, fotósok és dizájnerek munkái is.

Az 1998-ban induló zürichi kezdeményezést számos egyéb város bekapcsolódása követte, mellyel a legkiterjedtebb nemzetközi építészeti szakportál-csoport alakulhatott ki.

Pár napja egy magyar építésziroda is felkerült az oldalra, elsőként a magyar építészcsapatok közül. Földes László és Mórocz Tamás budapesti Toldy Ferenc Gimnáziumát (2004) a kezdőldalról népszerűsítik az online lapban, továbbá részletesen bemutatják az iroda tevékenységét, főbb projektjeit.

 

1/3

2/3

Vélemények (2)
sityu
2007.07.10.
16:28

A Földes és tsa weblapja a world-architect-en (csak, hogy könnyen megtalálható legyen akkor is, ha idővel lekerül a címlapról).

kiskarakter
2007.07.06.
10:19

bocsánat, hogy közbeszólok, de a "Further Projects" link alatt nincsnek véletlenül kissé összekeveredve a fotók a képaláírásokkal? --- a rockandroll az nem egy tánc ---

Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk