Pályázatok

Pályázati felhívás térbútor-együttes, vagy egyéb térképző elem megalkotására

1/1

?>
1/1

Pályázati felhívás térbútor-együttes, vagy egyéb térképző elem megalkotására
Pályázatok

Pályázati felhívás térbútor-együttes, vagy egyéb térképző elem megalkotására

2007.11.21. 10:15

A Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet a Dunaújvárosi Főiskola kollégiumi beruházásához kapcsolódva.A pályázatok beérkezési határideje: 2007. december 6. 16.00 óra.

Magyar Universitas Program – Kortárs Képző- és Iparművészeti Pályázatok
A pályázat száma: KKIP-0024/2007.

A Dunaújvárosi Főiskola kollégiumi beruházásához kapcsolódva, a Dunaújvárosi Főiskola és a Strabag Oktatási PPP Kft. megbízásából, a Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet.

A pályázat tárgya: térbútor-együttes vagy egyéb térképző elem megalkotása. Helyszín: a Dunaújváros, Dózsa György út 35. alatti kollégiumépület melletti terület.

A műalkotás létrehozására és elhelyezésére rendelkezésre álló legnagyobb összeg: nettó 9.423.000,- (Kilencmillió-négyszázhuszonháromezer) forint + 20% ÁFA.

A pályázaton az a természetes személy, vagy személyek csoportja (a pályamű szerzője) vehet részt, aki/amely vállalkozik a pályázati kiírásban közzétett feladat elvégzésére, és a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A pályázat benyújtása regisztrációs díjhoz kötött, melynek összegét lásd a pályázati kiírásban.

A pályázatok beérkezési határideje: 2007. december 6. (csütörtök) 16.00 óra.

A pályázati kiírás elérhető és további információ kapható a www.art-universitas.hu honlapon, valamint a pályázatot lebonyolító Építészfórum Kiadói Kft.-nél, munkanapokon 9-15 óra között a 06-20/563-1692 információs telefonszámon.

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk