Pályázatok/Magyar

Várépítő pályázat

2019.06.12. 12:00

17 intézmény képviselője vette át Budaörsön az építőanyagipar legrégebbi összefogása, a Várépítő pályázat idei támogatásait.

A neves zsűri által odaítélt termékek- és készpénz átvételére szóló dokumentumokat Vadász György és Ráday Mihály adta át Budaörsön, ahol a házigazda, Wittinghoff Tamás polgármester köszöntötte a támogatásban részesülő önkormányzatok és intézmények vezetőit.

Balassagyarmattól Mezőberényig, Nagylózstól Nagycsécsig

Szerte az országban 14 gyermekintézménynek és 3 műemléknek jut idén támogatás az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából. A 18 felajánló építőanyag gyártó cég, szövetség és az építőiparban érdekelt médiacsatorna nettó 15 millió forintnyi építőanyagára és több mint másfél millió forintnyi készpénzére pályázó 30 intézmény közül sokan nem először örülhettek a támogatásnak. 

Idén is várta meglepetés az eredményhirdetésre, a Budaörsi Városháza dísztermébe érkező intézmények vezetőit.

Erre a linkre kattintva  elérhető a teljes sajtóanyag, ahol a helyszínen készült fotók mellett a támogatott intézményekről is található fotó.

További információ a pályázatról: www.varepitopalyazat.hu 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk