építészet : környezet : innováció

"Better Places for People" - konferencia a zöld és élhető épített környezetért

kezdés: 2017. október 26. CEST 09:00vége: 2017. október 26. CEST 17:00
A környezettudatos, ugyanakkor az emberek jóllétét figyelembe vevő építészet, városnegyed-fejlesztés és otthonteremtés témakörében tartja a HuGBC október 26-ai konferenciáját. 

A HuGBC mint az egyetlen, a zöldépítés ügyét felkaroló nonprofit szakmai szervezet idén építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkrományzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket vár hazai és nemzetközi előadásokkal.

A konferencián olyan tervekről, elvekről, gyakorlatokról és megvalósult projektekről esik szó, amelyek nemcsak zöldek, hanem egészségesebb, boldogabb és nagyobb teljesítményre ösztönző életteret nyújtanak az embereknek. E téma mentén három blokkba rendezték az előadásokat, ezek a "Zöld és élhető városnegyedek", melynek házigazdája Beleznay Éva, a HuGBC alelnöke, urbanista; a "Zöld és élhető munkahelyek" (irodák, kereskedelmi egységek, ipari épületek), mely blokkot Baross Pál, a HuGBC korábbi elnöke, ingatlanfejlesztő vezeti és a "Zöld és egészséges otthonok", melynek Szentesi Mária, a HuGBC elnökségi tagja, műszaki és termékfejlesztési vezető lesz a házigazdája.

A hallgatóságnak minden blokk végén lehetősége lesz kérdéseket feltenni az előadóknak, hogy párbeszéd alakulhasson ki a zöld építés ügyének előmozdítására.

Időpont: 2017. október 26.
Helyszín: Jarl konferenciaterem, Kinnarps House (1133 Budapest Váci út 92.)

További információ és jelentkezés ezen a linken.

Részletes programleírás itt.

MÉK kredit: 3 pont (épületbejárással)

 

HuGBC

vélemény írásához jelentkezzen be »