építészet : környezet : innováció

Fiatalok Feketén Fehéren pályázat 2017

határidő: 2017. november 15. CET 23:00
A MÉSZ nyilvános pályázatot hirdet fiatal, Magyarországon élő építészeknek és tájépítészeknek. A jelentkezést november 15-ig lehet leadni.

Az f_f_f 2017. Reischl Gábornak, a MÉSZ néhai elnökének, kezdeményezésére 2006-ban elindított pályázat és vándorkiállítás folytatása. A pályázat célja a fiatal magyar építészek és tájépítészek legjobb eredményeinek bemutatása. Felmérése annak, hogy hogyan működnek együtt, hogyan folytatják a hagyományokat, milyen módon járulnak hozzá egy hely vagy közösség karakteréhez. A pályázaton részt vehet Magyarország valamennyi már diplomázott, de a negyvenedik életévet még el nem ért építésze, építőművésze és tájépítésze.

A pályázó a Magyar Építőművészek Szövetsége honlapján is közzétett pályázatkezelő felületen regisztrálhat, szerezheti be a pályázati dokumentációt és adhatja be pályázatát. A pályázaton egy pályázó egy pályaművel vehet részt.

A Bíráló Bizottság

Markó Balázs DLA építész, a SZIE–Ybl Miklós Építéstudományi Kar dékánja

Kovács Csaba építész a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Építészeti Intézet megbízott igazgatója, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja

Nagy Csaba építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja

Huszár András építész, a Hello Wood társalapítója

Szloszjár György tájépítész, az Év Tájépítésze 2017-ben

Greg András építész, az f_f_f 2015 pályázat egyik nyertese

Titkár: Borsos András építész

Pályaművek beadásának határideje 2017. november 15.

Részletes tájékoztató itt

 

vélemény írásához jelentkezzen be »