Pályázatok/Magyar

Pro Architectura díj 2018 - pályázat

1/1

1/1

Pro Architectura díj 2018 - pályázat
Pályázatok/Magyar

Pro Architectura díj 2018 - pályázat

2018.06.29. 08:47

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország

Ismét lehet pályázni a Pro Architectura díj elnyerésére. Az egymillió forint pénzjutalommal járó elismerésre 'Építészeti alkotás', 'Építészeti közélet és oktatás', 'Terv és tervpályázat', 'Építtető', valamint 'Kivitelező' kategóriában lehet indulni 2018. szeptember 2. éjfélig.

A fent említett kategóriákban lehet pályázni a díjra; jeles építészeti, városépítészeti, tájépítészeti, belsőépítészeti alkotás létrehozásában kifejtett építészeti-tervezői tevékenységgel, az építészeti közéletben és oktatásban, az építészeti tervezés és tervpályázatok területén elért kiváló eredményekkel, valamint kiemelkedő színvonalú építtetői és kivitelezői tevékenységgel.

Az egyéni vagy csoportos pályázatok a díj weboldalán nyújthatók be, a formai követelményeket és további tudnivalókat is itt lehet elérni. A díj átadása 2018 októberében, az Építészet Világnapja eseményhez kapcsolódva lesz. A díjhoz egymillió forint összegű pénzjutalom és az adományozást igazoló oklevél jár.

Leadási határidő: 2018. szeptember 2.

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk