Termékkatalógus

FITT öltözőszekrények az Alex Bútortól

1/12

?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
?>
1/12

FITT öltözőszekrények az Alex Bútortól
Termékkatalógus

FITT öltözőszekrények az Alex Bútortól

2017.10.20. 07:35

Cikkinfó

Termék gyártó:
Alex Bútor

Az Alex Bútor több mint 25 éve készít intézmények számára öltözőszekrényeket, amelyek az igényeknek megfelelően magas strapabíró és ellenálló képességgel bírnak. Az öltözőszekrények búrlap és acél megmunkálásával öltenek testet, finom, letisztult kivitelezéssel.

Az öltözőbútoroknak az értékmegőrzés funkciója mellett a higiénikus ruha- és cipőtárolás feladatát is el kell látnia, legyen szó ipari létesítményekről vagy sport/wellness öltözőről. A zár-rendszerek kialakítását befolyásolja, hogy az intézmény jellegétől függően állandó dolgozókról vagy mindig változó vendégekről beszélünk. A méret, a fekete-fehér öltözőrendszerek, a párás környezet vagy a cég arculatához illeszkedő színek szintén fontos szempontok. A kedvező árú szekrények széles színválasztékkal és többféle kialakítással kiváló berendezései az öltözőhelyiségnek, vagy akár irodai környezetben is elegáns megoldást kínálnak tárolási funkciókra.


5/12

FITT-30 és FITT-40 öltözőszekrények

A korpusz és az ajtók 18 mm vastag laminált bútorlapból készülnek ABS élzárással. A hátfal 3 mm vastag HDF lemezből van. A lábtartó szerkezet elektrosztatikus porszórással felületkezelt 40x20 mm-es zártszelvényből, míg a lábak 40 mm-es átmérőjű csőből készülnek. A lábak végén szintezhető dugó van a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére.
A kétféle típusnak köszönhetően a szekrények 30 cm-es vagy 40 cm-es fakkszélességgel is rendelhetők.

FITT öltözőszekrények alapfelszereltsége:
• hátoldali szellőztető
• ruhaakasztó rúd ruhaakasztó kampóval
• 2 kulcsos biztonsági zár
• szintezhető talpak
• kalaptartó polc (típustól függően)

A szekrényekhez többféle kiegészítőt, ajtófogantyút és -zárat is kínálunk az igényeknek megfelelően.

Típusok:

Hosszúajtós szekrények (1-3 személyes)
Praktikus és kedvező árú bútorlapból készült öltözőszekrényeink hosszúajtós változata kényelmes megoldás, mivel a hosszabb ruhák és kiegészítők tárolására egyaránt rendelkezésre áll a teljes magasság. A bútorlap-felület meleg, komfortos érzetet nyújt használói számára. Az ajtó és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábtartó keret 40x20 mm-es zártszelvényből, míg a lábak 40 mm átmérőjű csőlábbal készülnek. A lábak végén szintezhető dugó van a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére.

3/12


Rövidajtós szekrények (2-4-6 személyes)
A szekrények rövidajtós változata ideális megoldás, ha a sport- vagy személyzeti öltözőben kevés hely áll rendelkezésre. Az ajtó és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábtartó keret 40x20 mm-es zártszelvényből, míg a lábak elektrosztatikus porszórással festett 40 mm átmérőjű acél csőlábbal készülnek. A lábak végén szintezhető dugó van a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére.

6/12


Z-ajtós öltözőszekrény (2-4-6 személyes)
A szekrények Z-ajtós változata ideális megoldás szűkösebb térben, a nagyobb létszámú személyzeti öltözők elrendezését segíti. Formai kialakításának praktikussága ideálissá teszi a hosszabb ruhaneműk tárolására. A „Z" forma színes megoldásokkal teheti egyedivé az öltözőt. Az ajtó és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábtartó keret 40x20 mm-es zártszelvényből, míg a lábak 40 mm átmérőjű csőlábbal készülnek. A lábak végén szintezhető dugó van a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére.

12/12


Sportpados öltözőszekrény (2-4 személyes)
Praktikus és kedvező árú bútorlapos öltözőszekrényeink sportpados változata egyszerre helytakarékos, alkalmas rendszerezett tárolásra és nem korlátozza a kényelmes átöltözés lehetőségét. A teljes ruházatváltás szükségessége esetén a fix ülőhely biztosításával növeli az átöltözés komfortját, ezért sportlétesítmények, ipari vállalkozások is előszeretettel választják. A fa felület meleg, komfortos érzetet nyújt. Az ajtó és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábak 40 mm átmérőjű acélcsőből készülnek szintezhető lábdugóval. A padok ülőfelülete lakkozott fenyőfából készül.

7/12


Válaszfalas öltözőszekrény (1-3 személyes)
Az öltözőszekrények válaszfallal rendelkező változatát a ruhaneműk egy szekrényen belüli higiénikus elválasztásának igénye hívta életre. A munkaruha és a dolgozó saját ruhájának elkülönítése fekete-fehér rendszerű öltözők esetében is kiváló megoldás. A Fitt öltözőszekrények esetében az ajtó, a válaszfal és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábak 40 mm átmérőjű csőlábbal készülnek szintezhető lábdugóval.

11/12


Ülőpados öltözőszekrények
Ülőpados szekrények praktikus kialakításuk révén teljes magasságban pakolhatók abba az esetben is, ha pad kerül a szekrények elé. Hosszúajtós és rövidajtós változatban is gyártják. A padok külön rendelhetők. A Fitt öltözőszekrények esetében az ajtó, a válaszfal és a korpusz 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, ABS élzárással. A hátfal HDF lemezből van. A lábak 40 mm átmérőjű csőlábbal készülnek szintezhető lábdugóval.

10/12


Értékmegőrzők
Bútorlapból készült saját tervezésű és gyártású értékmegőrzőink a tökéletes tárolás bútorai. A megfelelő térbe helyezve használóinak egyéni tárolási lehetőséget biztosít, ahova a zárható rekeszeknek köszönhetően biztonságosan elhelyezhető a privát holmi. Az egységesen 52 cm mély szekrények akadálymentesen elférnek szűk terekben is. A rekeszméretek és oszlopszámok segítségével könnyen kialakítható a szükséges mennyiségű tárolóhely.

Alapfelszereltség:
• szintezhető lábak
• kétkulcsos biztonsági zár
• 18mm-es teli hátfal

Az értékmegörzőkhöz többféle kiegészítőt, ajtó fogantyút, zárat is kínálunk az igényeknek megfelelően.

2/12Szeretné egyéni dekorációval ellátni a tervezett helyiség öltözőszekrényeit?

Az Alex Bútor segít minden egyedi elképzelés megvalósításában. Legyen szó arculathoz illeszkedő színek, logó használatáról vagy egy különleges minta, esetleg saját tervezésű minta felhasználásáról, a bútorlapos öltözőszekrények ajtói egyedi módon dekorálhatók. A különleges eljárásnak és felületkezelésnek köszönhetően, időtálló megoldás is megvalósítható.

A folyamat egyszerű:
• válassza ki a megfelelő bútorlapos öltözőszekrény típust, méretet
• kérje ajánlatunkat és jelezze a felülettel kapcsolatos igényét
• küldjön számunkra képi anyagot és egyeztessünk elképzeléseiről


8/12

 

Alex Bútor

 

 

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk