építészet : környezet : innováció

Bohóc-cirkusz a BÉK Etikai Bizottságában

Ódor Tamás: Ma, 2008. december 1-én 14:00 órakor a BÉK régi/új Etikai Bizottságának Bohóc Tagozata megtartotta az idénnyitó főpróbáját az Ötpacsirta utcai próbatermében.Tekintettel arra, hogy a várva várt produkcióra kissé megkésve, és formailag és tartalmilag is összezagyválva küldték ki a meghívókat, így a T. Nagyérdemű lemaradt e látványos debütálásról. Azonban szeretném megnyugtatni a csalódott publikumot, hogy itt ebben a blogbejegyzésben hamarosan alapos élménybeszámolóval olthatják majd élményszomjukat.

Ma, 2008. december 1-én 14:00 órakor a BÉK régi/új Etikai Bizottságának Bohóc Tagozata megtartotta az idénnyitó főpróbáját az Ötpacsirta utcai próbatermében.

Tekintettel arra, hogy a várva várt produkcióra kissé megkésve, és formailag és tartalmilag is összezagyválva küldték ki a meghívókat, így a T. Nagyérdemű lemaradt e látványos debütálásról. Azonban szeretném megnyugtatni a csalódott publikumot, hogy itt ebben a blogbejegyzésben hamarosan alapos élménybeszámolóval olthatják majd élményszomjukat.

ELŐZMÉNYEK:

XII. kerületi Tervtanács: egy építész beszámolója

http://epiteszforum.hu/node/10836

A puszta tények

http://epiteszforum.hu/node/11131 

A meztelen király

http://epiteszforum.hu/node/11168

28 vélemény | vélemény írásához jelentkezzen be »