építészet : környezet : innováció

Új hotel fürdőszoba felújítási koncepció

tornoczky: Felújításra szorul a szálloda fürdőszobája? Hogyan lehet a leghatékonyabban, leggyorsabban, a legkevesebb üzemi kieséssel költséghatékonyan modern felújítást végezni az arra rászorult szállodai szobák fürdőjében? Ha számít a felújítás miatt kieső, kiadható szobák száma és ideje, akkor itt egy új megközelítés Corian® alkalmazásával.

Felújításra szorul a szálloda fürdőszobája?

Új koncepció segíti a legkissebb üzemi kiesést!

Ha már felújításra szorul egy szálloda fürdőszobája akkor a mai elvárások szerint gyorsan cselekedni kell!

Mire lehet számítani ebben a helyzetben? Zaj, por, piszok a lépcsőházban és a liftekben is egyaránt, kieső szobák, emeletek az értékesítésből, konténerek a szálloda körül, rengeteg egyeztetés, különböző szakiparok felvonulása, időpont tolódások, keresztbeszerevezés és még nem lett minden felsorolva.

A legtöbb ilyen estben hagyományosan egy nedves építéssel járó anyagtípusokra esik a választás ami még technológiai száradási és kötési időkkel jár.

Született erre a dilemmára egy korszerű termékfejlesztés Corian® lapok felhasználásával.


Corian® hotel fürdőszoba felújítási koncepció. A gyors megújulás jegyében. Gyors felújítás, kevesebb kieesés, több bevétel.

A koncepció dióhéjban: régi tükör, szaniterek és lámpák kibontása, ami valljuk meg kevés zajjal és piszokkal jár. Innetől már az építés zajlik! A régi burkolat előtt új gépészet készül, melyet egy előre gyártott, dinamikusan alakítható Corian® elemekkel burkolnak. A Corian® felület komplett alkotja a tusuló medencét, fal és mennyezet burkolatot, mosdót és hátfalat.

A koncepcionális elemeket úgy fejlesztették, hogy az rugalmassan és gyorsan alakítható legyen a különböző alaprajzokba. Ez rendkívül i költséghatékonyságot eredményez.

Hasznok:

  • kevés zaj, piszok
  • gyors kivitelezés pár nap leforgása alatt
  • nincsenek fugák, szilikon tömítések
  • hosszú élettertam garantált
  • modern, időszerű megjelenés 
  • lehetővé teszi az egyedi brand építést
  • költséghatékony

Ötletgazda: CreaDiffusion

Kivitelező: Akril Felületek - Et Surface Products Kft.

vélemény írásához jelentkezzen be »