építészet : környezet : innováció

Varró Zoltán [22]

Szecessziós macaron hangulat

Elmúlni látszik az átok a mívesen kidolgozott szegedi Reök-palota kisség ormótlan üzlethelyiségéről. Varró Zoltán értelmezte újra, s varázsolta barátságosan belakhatóvá a teret, teremtett benne sokszínű cukrászda és kávéházi hangulatot. Bán Dávid írása.

Provokatív és sikeres - az Onyx étterem

Mi a közös a 150 évvel ezelőtt megnyílt Gerbeaud cukrászda és a Varró Zoltán által átalakított Onyx étteremben? A sokkoló terek, óriási tükrök, selyemkárpitok, bársonyfüggönyök és a megosztó jelleg. Az biztos, hogy a 21. századi megfogalmazásban felébredő étteremben...

Megállíthatatlan az Aria Hotel Budapest sikere

Zene által inspirált dizájn, exkluzív rooftop bár és odaadó vendégszeretetet – ezek a fordulatok tértek vissza legtöbbször a TripAdvisor utazóinak kommentjeiben, amikor az Aria Hotel Budapestet értékelték. A Travelers’ Choice Awards keretében a világ legjobb szállodájának...

Megvan az első magyar Gold Key Award

Varró Zoltán tervező New Yorkban vette át vendéglátóipari design legrangosabb elismerését. A VarroDesign csapata a szegedi Science Hotel és a budapesti Onyx Étterem miatt izgult a díjátadó gálán, végül a győzelmet a Science Hotellel aratták, amely a Legjobb Lobbi díját...

Milyen is egy jó hotel?

"A jó design az otthon biztonságának és a távollét izgalmának konfliktusát egyszerre jeleníti meg." A Design Hét Budapest keretében  az Aria Hotel Budapestben Szűcs Péter újságíróval beszélgetett dr. Dúll Andrea környezetpszichológus és Varró Zoltán dizájner,...